Blackout dan Justica

TEROKAI AROMA SEBENAR PARFUM NATUREL DENGAN HANYA RM25.00 SAHAJA. 
Kini peluang untuk anda untuk rasai sendiri KUALITI wangian PARFUM NATUREL yang sebenar tanpa perlu berhabisan ribuan ringgit. Jika sebelum ini anda tidak mampu untuk mengguna aroma asli yang naturel, kini dengan hanya RM25.00 anda boleh nikmati aroma yang menggunakan 100% bahan semulajadi 
THE REAL PARFUM NATUREL aroma hebat hasil gabungan bahan mewah seperti Nilam,Vanilla, Citrus, Tonkabean, Gaharu, Madu bersama ekstrak hebat aroma GREEN TEA. 
Kini dengan lebih mampu milik, semua mampu menggunakan wangian dari gred PARFUM NATUREL , wangian yang hanya menggunakan bahan sebenar dan mempunyai penggunaan pati ESSENTIAL OIL sehingga 60%. 
Cuba sendiri dan rasai kehebatan serta perbezaan aroma sebenar yang semulajadi dan asli ini dengan keluaran wangian Blackout & Justica dalam size 10ML. 


AROMA KACANG TONKA, AROMA LANKA DALAM PASARAN.

Blackout Morsie merupakan antara wangian yang mengandungi note haruman dari Kacang Tonka . Kacang Tonka antara material yang lanka dipasaran, dan mempunyai nilai yang sangat tinggi.

Aroma kacang tonka dikatakan antara wangian yang boleh menjadi memory booster dan brain booster kepada si pemakai, dan kini anda mampu nikmati aroma Kacang Tonka dalam note penutup dalam semburan Blackout Morsie. 

10ML RM25.00


JUSTICA FACELESS WANGIAN MISTIK DAN TERSENDIRI
.
Justica Faceless membawa kepada maksud 'tidak berwajah' atau erti kata lain aroma yang tidak berwajah.

Membawa karakter aroma tidak berwajah ini kerana, aroma Justica Faceless menghasilkan note yang berubah-rubah dan berbeza pada setiap pemakainya.

Menggunakan variasi bahan dari penggunaan CITRUS seperti lemon yang diperam, dan diadun bersama BUNGA LAVENDER dan kesegaran dari MINT (pudina) menyebabkan wangian ini sangat sensitif haba dan akan tersejat berdasarkan suhu tubuh yang berbeza pada setiap orang.

Kini didatangkan dalam edisi Green Tea dalam size 10ML dengan hanya RM25.00.

MILIKINYA HAR INI.


KHAS BUAT ANDA YANG KUAT BERPELUH.

Blackout 529 antara wangian yang didominasikan dengan aroma dari Bunga Kenanga dan diharmonikan bersama EPAL HIJAU dan gabungan CITRUS. 
.
Blackout 529 sangat digemari dan sesuai buat mereka yang kuat berpeluh dan mereka yang berkerja di lapangan, dengan suhu persekitaran yang panas. 
.
Aromanya yang sederhana , tidak terlalu keras juga tidak terlalu lembut, akan menjadi lebih segar dan menyerlah apabila bergabung dengan suhu tubuh yang hangat, sekaligus membuatkan anda sentiasa tampil harum dan bersih walaupun dalam keadaan berpeluh.

Kini didatangkan bersama ekstrak GREEN TEA, dalam size yang lebih mampu milik 10ML dengan hanya RM25.00.


JUSTICA CONFESSION.

Variasi wangian yang membawa kepada aroma yang kuat dan manis. Aromanya agak menyerlah dan sedikit garang,namun sangat exclusive. Jika dipakai dalam suasana aircond, baunya sangat terbaik dan jika dipakai untuk aktiviti luar, panas, dan berpeluh, baunya akan lebih menyerlah dan menutup bau badan 
.
Justica Confession menggunakan gabungan pelbagai material bungaan, buah, daun dan rempah.
.
Aroma top notenya menyerlahkan aroma manis dan garang dari penggunaan ANGGUR dan digabung bersama campuran seperti begamot, citrus, Jasmine, dan Lavender.

Haruman Justica Confession ini adalah unisex , versatile dan dinamik.

Kini dikeluarkan dalam size 10ML dengan hanya RM25.00


AROMA EPAL HIJAU YANG MEMUKAU.
.
.
Blackout 96 antara variasi wangian yang mengetengahkan aroma EPLA HIJAU didalam note pertamanya atau note penarik. Ia juga menampilkan aroma CITRUS dalam memberikan kesegaran pada variasi ini. 
.
Blackout 96 sangat sesuai buat mereka yang suka dengan aroma lembut, sederhana namun membawa karakter mewah buat pemakai.
.
Kini dengan edisi 10ML , ia datang dengan ekstrak bersama GREEN TEA dalam menyerlahkan lagi kesegaran dan aromanya.

Dengan size 10ML , harganya hanya RM25.00. Milikinya harini.

 


       

 

 

AROMA PENYULINGAN KELOPAK MAWAR PUTIH YANG DIADUN BERSAMA LEMON SEGAR.
.
Khas buat anda pecinta wangian semulajadi dan pecinta bunga mawar, kini menemui anda Parfum Naturel JUSTICA THE ROSES NO.2 yang bakal memukau anda dengan kehebatan dan kemewahannya yang tersendiri.
.
JUSTICA THE ROSES NO.2 merupakan keluaran edisi kedua bagi Justica The Roses. Keluaran Justica The Roses merupakan keluaran edisi wangian yang menggunakan ekstrak bunga rose asli sebagai dominant note untuk anda nikmati. 

Untuk edisi Justica The Roses No.2 , ekstrak dari KELOPAK MAWAR PUTIH digunakan sebagai bahan utama bagi edisi ini. Anda bakal nikmati aroma Mawar Putih yang mempunyai kehebatan dan kemewahan aromanya yang tersendiri.
.
Kemewahan haruman dari mawar putih ini pula disertakan bersama bauan LEMON yang mengasyikkan,menyegarkan dan menjadikan aroma kelopak mawar putih lebih sempurna dalam setiap semburan. 
.
Cuba sendiri aromanya dengan Fragrance Consultant kami yang berdekatan dengan anda.
.
Limited Edition.
.
Justica The Roses, 
From Petals Of Diamonds.

50ml RM300


AROMA SEGAR DARI BUNGA JASMINE
.
Bunga Jasmine juga dikenali sebagai Bunga Melur atau Bunga Melati sangat sinonim digunakan dalam penggunaan essential oil. 
.

Essential oil selalu digunakan sebagai minyak urutan, kosmetik dan juga wangian. Jika anda ingin tahu, salah satu essential oil ataupun minyak aromaterapi yang terkenal di Asia adalah dari Bunga Jasmine .
.

Pati Bunga Jasmine terkenal sebagai salah satu alternatif untuk rawatan semulajadi bagi mengurangkan tekanan jiwa ataupun emosi yang tidak stabil.

Kini dengan keluaran terbaru JUSTICA JASMINE,satu wangian dirumus khusus dengan Dominant Note dari Bunga Jasmine, yang disusun bersama beberapa bahan lain, lalu membentuk satu irama dalam aroma, yang sangat mengasyikkan, terutamanya pada belaian aromanya di hidung, pada persekitaran yang sejuk - seperti didalam bilik tertutup dengan pendingin hawa.
.

Wangian ini, sangat sesuai kepada mereka yang gemarkan bauan lembut, atau bauan yang berasaskan bunga, terutamanya kepada golongan wanita atau lelaki, yang punyai suhu badan yang sejuk.
.

Jadi antara yang memilikinya.

20ml RM70